A l’abordatge!

Embroutats va viure la seva primera estrena a la Festa Major de Sant Boi de Llobregat, presentant “A l’abordatge!”, obra de creació pròpia. Amb tots aquells que van voler assistir i compartir amb nosaltres un dia tan especial, vam viure les peripècies del Capità Rovellat, en Poca i en Traça.

Des que vam rebre la notícia que podríem estrenar el nostre primer espectacle, l’emoció, les ganes i els nervis es van convertir en companys que convivien amb nosaltres en tot moment. Tot el que feiem, tot el que assajàvem i treballàvem estava conduit per la il·lusió extra de les primeres vegades i la certesa que allò era el que volíem fer, i el que pretenem seguir fent.

Saber que havíem exhaurit entrades va proporcionar-nos encara més motivació, i l’agraïment ja arribava en veure com la gent anava arribant i seient esperant a veure i viure la nostra història. El Capità Rovellat, en Poca i en Traça van aconseguir el seu objectiu: fer que tothom del recinte visqués la nostra aventura, superés els nostres reptes, des de l’esforç i des de l’humor. I aquests tres personatges sempre seran els primers en haver pujat al nostre vaixell, tot i que ens esperen molts més amb el pas del temps.

Embroutats va néixer per embrutar-se amb el públic, per viure el teatre, per aprendre amb els infants i per fer brotar. I “A l’abordatge!” ha suposat un gran inici per a la que segur serà una carrera de fons.

| Fotos: Jordi Vinuesa Jurado |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: