Membres de l’equip

Energia, polivalència i il•lusió. Així es defineix el Miguel Gómez (@miguelgomeez05), un dels creadors i fundadors de la companyia! #Embroutats per a ell és un projecte de futur que uneix dues de les seves passions: el teatre i l’educació.

Va començar a fer teatre als 6 anys al curs de teatre del seu poble i, des d’aleshores, no ha pogut desenganxar-se. Després de convertir-se en soci fundador i president d’una Associació Juvenil de Teatre, va seguir els seus estudis al Timbal.

Passió, presència i motor artístic. Així es defineix l’Alberto Lanzas, també conegut com “Tucho” (@tucho_lm4). Ell és l’altre creador i fundador de la companyia. Embroutats per a ell és futur, és treure el nen que porta dins cada vegada que puja a l’escenari.

Des de petit es va introduir al món de la interpetació i no ha parat de fer coses: ha fet teatre tant amateur com professional a Catalunya, Comunitat Valenciana i les Illes Balears, participant en mostres i concursos. Segueix reforçant la seva formació i renovant-se: Tècniques d’actuació teatral, Teatre musical, Mim, Teatre d’objectes…

Creativitat, suma i eficàcia. No trobem millors paraules per definir el Jordi Dragón (@joordidragon), qui s’encarrega de dirigir el primer projecte de la companyia.

Sempre li ha agradat el teatre, i s’ha format al Timbal, fent després al mateix centre un Postgrau en Creació. Li encanta tocar totes les branques que pugui, viure-ho des de les diferents perspectives, i aquesta vegada ho farà com a director.

Dedicació, tendresa i transparència. Així es defineix l’Andrea Blázquez (@andreablazqez), i és la responsable de la Comunicació d’#Embroutats! Aquest projecte li permet desenvolupar diverses de les seves passions: comunicar, expressar i educar.

Ha estudiat Periodisme i Humanitats, i als dos graus ha incidit en el món del teatre des de diferents perspectives. Per conéixer-la una mica més, els esports, l’art i l’escriptura creativa completen la llista de les seves vocacions.

Inspiració, art i creació transformadora. Aquestes paraules defineixen molt bé la Jana Vallvé (@nna.in), encarregada de l’Espai Sonor de la companyia. Ella serà qui crearà la banda sonora de les obres d’#Embroutats, amb composicions pròpies i música en directe.

Amb estudis al camp audiovisual, dirigeix la seva companyia (@jalea.projecte) i la seva productora (@jjotaproductora). Ha estudiat violoncel primer a Oriol Martorell i després al Conservatori, i ara ha començat també amb el contrabaix. Actualment està endinsant-se al món de l’animació i la il·lustració.

Sensibilitat, estil i rigurositat. Aquestes paraules podrien definir perfectament la Noa Vázquez (@nvzkwsk), qui s’encarregarà del Disseny Gràfic de la companyia. Aconsegueix que #Embroutats tingui la imatge que té.

Va estudiar Publicitat i Relación Públiques, per després fer un màster en Direcció d’art. A més, va completar la seva formació amb un curs de Planificació Estratègica Creativa.

Precisió, emoció i força. Llegint aquestes paraules no podem deixar de pensar en la Clàudia Bargalló (@claubargallo), que assistirà també a la direcció i serà encarregada de la coreografia i l’expressió corporal de la companyia.

Balla des dels 4-5 anys, i des d’aleshores s’ha pogut formar en moltes disciplines de la dansa: contemporani, clàssic, hip-hop, danses urbanes, salsa, claqué… Ara s’està formant també en teatre al timbal i en teatre musical a Aules, complementant-ho amb formació professional de dansa.

Corporalitat, espontaneïtat i fluïdesa. Així definim a la Paula Lorca (@lorca_paula), qui assistirà a la direcció i serà una de les encarregades de la coreografia i l’expressió corporal de la companyia.

Sempre li ha agradat ballar. Va començar la seva formació amb 3 anys, amb dansa contemporània, i després va afegir dansa creativa. A més, va completar-ho amb circ, on va aprendre a fer acrobàcies, aeris, etc. No deixa mai d’aprendre i de provar coses noves.